DNA Puhelinliittymät

Etsi sinulle sopivin DNA puhelinliittymä alla olevasta taulukosta ja tee liittymäsopimus DNA:n verkkosivuilla klikkaamalla valitsemasi liittymän kohdalla olevaa linkkiä.

Onko haussa paras DNA:n liittymätarjous? Tältä sivulta löydät viimeisimmät DNA:n liittymätarjoukset, ja linkkien kautta pääset suoraan DNA:n sivuille vaihtamaan liittymää.

DNA:n puhelinliittymiä löytyy jokaisen käyttäjän tarpeisiin. Kovaan käyttöön kannattaa valita DNA Max 4G Rajaton, jossa ei nimensä mukaisesti ole mitään rajoituksia. Liittymään sisältyy siis rajaton puheaika, rajattomasti tekstiviestejä ja rajaton tiedonsiirto 4G-verkon maksiminopeudella. Hintaa tällä liittymällä on luonnollisesti enemmän kuin millään muulla DNA:n puhelinliittymällä, mutta mikäli se ei ole este, kannattaa ehdottomasti valita tämä DNA:n superliittymä.

Skaalan aivan toisessa ääripäässä on DNA Puhe -liittymä, joka on hinnaltaan lähes ilmainen, ja ei sen myötä sisällä mitään ylimääräistä. Vähäiseen käyttöön tämä liittymä onkin oikein mainio, sillä sen ylläpitäminen maksaa ainoastaan muutaman euron kuukaudessa, puhelujen ja tekstiviestien veloituksen tapahtuessa käytön mukaan. Tämä liittymä ei myöskään sisällä nettiä, joten se sopii mainiosti käyttöön, jossa laite on koko ajan wifi-verkon ulottuvissa.

Miten valitsen minulle sopivimman liittymän?

Ennen kuin aloitat liittymien vertailun, selvitä nykyinen puhelimesi käyttö aiemmasta puhelinlaskusta. Etsi tämän jälkeen taulukostamme tarpeisiisi parhaiten sopiva DNA liittymätarjous ja siirry tilaamaan liittymä DNA verkkosivustolle kätevästi ”Tilaa” -näppäimen kautta.

Katso myös muiden palveluntarjoajien liittymätarjoukset etusivultamme!