Elisa puhelinliittymät

(PÄIVITETTY 30.11.2020)

Oletko alle 26-vuotias? Saat nyt Saunalahti Huoleton Premium 150M -liittymän hintaan 22,90€ / kk. Katso lisää!

Elisan liittymätarjoukset eivät kuitenkaan ole markkinoiden parhaat. Tällä hetkellä merkittävästi parempi tarjous löytyy Telialta, joka tarjoaa rajattoman, 150M netillä varustetun liittymän hintaan 20 €/kk. Lue lisää Telian tarjouksesta täältä.

Tai vaihtoehtoisesti katso sinulle sopivin Elisan liittymä alla olevasta taulukosta. Liittymäsopimusta pääset tekemään kätevästi Elisan verkkosivuille klikkaamalla valitsemasi liittymän kohdalta löytyvää linkkiä.

Etsitkö parasta Elisa Saunalahti liittymätarjousta? Tälle sivustolle on kerätty tämän hetken parhaat Elisan liittymätarjoukset.

Valitse tarpeesi mukaan vertailustamme joko Huoleton tai Tarkka. Huoleton sisältää rajattomasti kotimaan normaalihintaisia puheluita ja tekstiviestejä. Tarkka taas veloittaa aina erikseen puheluista ja tekstiviesteistä, käytön mukaan. Tarkka ei siis sisällä ollenkaan puhe- ja tekstiviestipaketteja, mutta liittymän versiosta riippuen nettiä voi kuulua hintaan paljonkin.

Ennen kuin aloitat liittymien vertailu, selvitä nykyinen puhelimesi käyttö aiemmasta puhelinlaskusta. Etsi tämän jälkeen taulukostamme tarpeisiisi parhaiten sopiva Elisa liittymätarjous ja siirry tilaamaan liittymä Elisan verkkosivustolle kätevästi ”Tilaa” -näppäimen kautta.

Elisa Saunalahti Huoleton Premium 150M -tarjous

Elisan Saunalahti Huoleton Premium -liittymät ovat varustettu nopealla 4G-yhteydellä. Tällä hetkellä ehdottomasti paras Elisan liittymätarjouks onkin Saunalahti Huoleton Premium 150M -liittymä, joka sisältää rajattomasti puhetta sekä rajattomasti tiedonsiirtoa 150mbit/s maksiminopeudella. Liittymä on loistava hinta-laatusuhteeltaan, ja sen hintaan (29,90€/kk) sisältyy rajaton tiedonsiirto Pohjolassa ja Baltian maissa. EU/ETA-maissa liittymällä voi käyttää nettiä 10Gt/kk ilman erillistä lisämaksua. Elisa Huoleton Premium 150M-liittymä sopii ahkeralle puhelimen käyttäjälle, jolle netin toimivuus ja datan määrän huolettomuus ovat tärkeitä asioita. Huoleton Premium 150M-liittymän saa nyt tarjoushintaan 29,90€/kk 12kk ajaksi, jonka jälkeen liittymän normaali hinta astuu voimaan automaattisesti.

Saunalahti Tarkka – Tarkan käyttäjän valinta

Tarkempaan käyttöön sopii Saunalahti Tarkka-liitymä, joiden puheajan ja tekstiviestien veloitus tapahtuu käytön mukaan. Myös Tarkka-liittymät sisältävät rajattoman määrän datansiirtoa, mutta nopeus näissä liittymissä rajoitettu Huoleton-liittymä alhaisemmiksi. Tästä huolimatta Tarkka Premium liittymän netin nopeus on aivan riittävä lähes kaikkien käyttäjien tarpeisiin.

Elisa Saunalahti liittymät tarjoavat asiakkaidensa käyttöön Suomen kattavimmin toimivan 4G-verkon, joten liittymän toimivuudesta ei tarvitse huolehtia edes syrjäseuduilla asuessaan.

Liittymissä voi olla eroja netin käytössä ulkomailla. Monet liittymäpaketit sisältävät tietyn määrän (esimerkiksi 10Gt) tiedonsiirtoa EU/ETA-maissa ilman lisämaksua. Tämän paketin koko kuitenkin vaihtelee liittymien välillä, joten jos tarvitset säännöllisesti mobiililaajakaistaa ulkomailla, katso liittymään kuuluva ulkomaiden tiedonsiirto ennen liittymän tilaamista.

Kannattaako valita edullisin Elisa liittymätarjous?

Edullisin liittymätarjous ei aina ole paras vaihtoehto, vaan puhelinliittymä kannattaa aina valita käytön mukaan. Edullisin Elisa liittymä ei sisällä puhepakettia ja netin nopeus on rajoitettu alhaiseksi, joten mikäli puhut paljon puhelimessa ja haluat nettisi toimivan sulavasti ja ilman viiveitä, kannattaa liittymäksi valita taulukostamme jokin toinen Elisan vaihtoehto.

Onko liittymän vaihtaminen vaikeaa?

Kun löydät sivuiltamme käyttöösi sopivimman Elisan liitymätarjouksen, onnistuu nykyisen liittymäsi vaihtaminen siihen helposti. Pääset vaihtamaan puhelinliittymäsi uuteen helposti taulukostamme löytyvän linkin kautta. Linkki vie suoraan Elisan omille verkkosivuille, jossa saat vaihdettua nykyisen puhelinliittymäsi sopivampaan vaihtoehtoon helposti ja nopeasti. Uuden liittymän tilaaminen netistä vie aikaasi vain viisi minuuttia, ja saat uuden sim-kortin kotiisi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Liittymätarjoukset päivittyvät jatkuvasti

Liittymätarjoukset vaihtuvat nopeasti operaattorien kovan kilpailun vuoksi. Tältä sivulta löydät aina viimeisimmät Elisa Saunalahti liittymätarjoukset, automaattisesti päivitettynä. Elisan liittymätarjoukset kannattaa käydä tarkastamassa säännöllisesti, jotta pidät puhelinliittymäsi hintatason aina sinulle edullisena.

Usein kysyttyä Elisan puhelinliittymistä

Miten tilaan Elisan liittymän?

Elisan liittymän tilaaminen onnistuu helposti netistä. Sim-kortti toimitetaan postitse.

Miten irtisanon vanhan liittymäni?

Vanha liittymäsi irtisanotaan Elisan toimesta automaattisesti, kun tilaat uuden liittymän. Sinun tarvitsee vain tilata uusi liittymä.

Kuinka nopeasti Elisan liittymän tilaaminen onnistuu?

Elisan liittymän tilaaminen netistä vie aikaa vain muutaman minuutin.

Katkeaako vanha liittymäsopimukseni heti, kun tilaan uuden liittymän?

Liittymäsi ei katkea heti, vaan voit käyttää sitä vielä siihen saakka kun saat uuden sim-kortin ja liittymän siirto tapahtuu. Yleensä liittymän vaihtoon kuluu tilaamisesta aikaa n. 14 vuorokautta.

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!