Elisa puhelinliittymät

Katso viimeisin ja edullisin Elisa liittymätarjous alla olevasta taulukosta. Liittymäsopimusta pääset tekemään kätevästi Elisan verkkosivuille klikkaamalla valitsemasi liittymän kohdalta löytyvää linkkiä.

Etsitkö parasta Elisa Saunalahti liittymätarjousta? Tälle sivustolle on kerätty tämän hetken parhaat Elisan liittymätarjoukset.

Valitse tarpeesi mukaan vertailustamme joko Huoleton tai Tarkka. Huoleton sisältää rajattomasti kotimaan normaalihintaisia puheluita ja tekstiviestejä. Tarkka taas veloittaa aina erikseen puheluista ja tekstiviesteistä, käytön mukaan. Tarkka ei siis sisällä ollenkaan puhe- ja tekstiviestipaketteja, mutta liittymän versiosta riippuen nettiä voi kuulua hintaan paljonkin.

Ennen kuin aloitat liittymien vertailu, selvitä nykyinen puhelimesi käyttö aiemmasta puhelinlaskusta. Etsi tämän jälkeen taulukostamme tarpeisiisi parhaiten sopiva Elisa liittymätarjous ja siirry tilaamaan liittymä Elisan verkkosivustolle kätevästi ”Tilaa” -näppäimen kautta.

Paljon puhelimessa viihtyville henkilöille sopivin liittymä on yleensä jokin Saunalahti Huoleton-liittymä. Nämä liittymät sisältävät rajattomasti puheaikaa, joten puhelimessa puhumista ei tarvitse rajoittaa puhelinlaskun kasvamisen takia. Huoleton-liittymiin kuuluu myös rajattomasti datansiirtoa, ja liittymän hinta määräytyykin halutun mobiililaajakaistan nopeuden mukaan.

Tarkempaan käyttöön sopii Saunalahti Tarkka-liitymä, joiden puheajan ja tekstiviestien veloitus tapahtuu käytön mukaan. Myös Tarkka-liittymät sisältävät rajattoman määrän datansiirtoa, mutta nopeus näissä liittymissä rajoitettu Huoleton-liittymä alhaisemmiksi. Tästä huolimatta Tarkka Premium liittymän netin nopeus on aivan riittävä lähes kaikkien käyttäjien tarpeisiin.

Elisa Saunalahti liittymät tarjoavat asiakkaidensa käyttöön Suomen kattavimmin toimivan 4G-verkon, joten liittymän toimivuudesta ei tarvitse huolehtia edes syrjäseuduilla asuessaan.

Liittymissä voi olla eroja netin käytössä ulkomailla. Monet liittymäpaketit sisältävät tietyn määrän (esimerkiksi 10Gt) tiedonsiirtoa EU/ETA-maissa ilman lisämaksua. Tämän paketin koko kuitenkin vaihtelee liittymien välillä, joten jos tarvitset säännöllisesti mobiililaajakaistaa ulkomailla, katso liittymään kuuluva ulkomaiden tiedonsiirto ennen liittymän tilaamista.

Kannattaako valita edullisin Elisa liittymätarjous?

Edullisin liittymätarjous ei aina ole paras vaihtoehto, vaan puhelinliittymä kannattaa aina valita käytön mukaan. Edullisin Elisa liittymä ei sisällä puhepakettia ja netin nopeus on rajoitettu alhaiseksi, joten mikäli puhut paljon puhelimessa ja haluat nettisi toimivan sulavasti ja ilman viiveitä, kannattaa liittymäksi valita taulukostamme jokin toinen Elisan vaihtoehto.

Onko liittymän vaihtaminen vaikeaa?

Kun löydät sivuiltamme käyttöösi sopivimman Elisan liitymätarjouksen, onnistuu nykyisen liittymäsi vaihtaminen siihen helposti. Pääset vaihtamaan puhelinliittymäsi uuteen helposti taulukostamme löytyvän linkin kautta. Linkki vie suoraan Elisan omille verkkosivuille, jossa saat vaihdettua nykyisen puhelinliittymäsi sopivampaan vaihtoehtoon helposti ja nopeasti. Uuden liittymän tilaaminen netistä vie aikaasi vain viisi minuuttia, ja saat uuden sim-kortin kotiisi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Liittymätarjoukset päivittyvät jatkuvasti

Liittymätarjoukset vaihtuvat nopeasti operaattorien kovan kilpailun vuoksi. Tältä sivulta löydät aina viimeisimmät Elisa Saunalahti liittymätarjoukset, automaattisesti päivitettynä. Elisan liittymätarjoukset kannattaa käydä tarkastamassa säännöllisesti, jotta pidät puhelinliittymäsi hintatason aina sinulle edullisena.