Halvin puhelinliittymä

Halvin puhelinliittymä 4G-yhteydellä vuonna 2020 on Moi Mobiilin Kuuden Euron Simmi. Kuuden Euron Simmin perusmaksu on nimensä mukaisesti kuusi euroa kuukaudessa, ja se sisältää 4 gigatavua datansiirtoa.

Halvin puhelinliittymä – ei aina paras vaihtoehto

Perusmaksultaan halvin puhelinliittymä sopii niukkaan käyttöön; liittymän puhelut ja tekstarit veloitetaan käytön mukaan, eikä nettipakettia kuulu liittymään kovinkaan paljoa. Halvin liittymä sopii esimerkiksi kakkospuhelimeen tai muuten vain vähällä käytöllä olevaan luuriin. Perusmaksultaan halvin liittymä on harvalle aktiivikäyttäjälle kuitenkaan loppujen lopuksi se edullisin vaihtoehto: vähänkin aktiivisemmalla soittelulla ja nettisurffailulla käytön mukaan veloitettava liittymä voi tulla paljonkin kalliimmaksi kuin liittymäpaketti tai rajaton liittymä.

Mikä on halvin puhelinliittymä?

Perusmaksultaan halvin puhelinliittymä vuonna 2020 on Moi Mobiilin Kuuden Euron Simmi. Liittymän perusmaksu on nimensä mukaisesti kuusi euroa kuukaudessa.

Kannattaako valita halvin liittymä?

Halvin liittymä on järkevä vaihtoehto, jos puhelinta ei käytä paljoa. Vähänkin aktiivisemmalle käytölle sopii yleensä paremmin liittymäpaketti tai rajaton liittymä.

Sisältääkö halvin puhelinliittymä nettiä?

Tämän hetken halvin liittymä, Moi Mobiilin Kuuden Euron SImmi, sisältää 4Gt datansiirtoa kuukaudessa 100mbit/s maksiminopeudella.

Miten tiedän, kannattaako valita halvin liittymä vai liittymäpaketti?

Liittymän valinnan yhteydessä kannattaa katsoa aiempien kuukausien käyttö edellisistä puhelinlaskuista. Todellisesta käytöstä voit laskea, paljonko halvimman perusmaksun liittymä tulisi maksamaan kokonaisuudessa.

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

DNA Nopea 4G Rajaton Plus – Erikoistarjous!

DNA Nopea 4G Rajaton Plus – Erikoistarjous!