Kiinteä laajakaista

Kiinteä laajakaista on usein mainio valinta kodin nettiyhteydeksi. Kiinteä laajakaista on yleensä luotettavuudeltaan merkittävästi parempi kuin mobiililaajakaista, jonka toimivuus voi vaihdella mm. verkon kuormituksen mukaan.

Kiinteä laajakaista – tarjoukset:

Milloin kiinteä laajakaista on oikea valinta

Jos et tarvitse käyttöösi liikuteltavaa nettiliittymää, on kiinteä laajakaista yleensä paras valinta. Kiinteä laajakaista on yleensä varmemmin toimiva ja nopeudeltaan stabiili. Kiinteässä laajakaistassa yhteys kulkee aina kaapeleita pitkin asuntoosi saakka. Toisin kuin liikkuvissa laajakaistoissa, kiinteissä yhteyksissä operaattori yleensä takaa netin toimivuuden tietyllä nopeudella.

Kiinteän laajakaistan stabiilius, viiveettömyys ja toimintavarmuus tekevät siitä erityisen sopivan pelaajien käyttöön. Pelikäytössä epästabiili yhteys ja viive voivat pilata koko pelaamiskokemuksen.

Jos asuntoosi on saatavilla valokuituyhteys, on kiinteä laajakaista ehdottomasti oikea valinta. Valokuituyhteys mahdollistaa latausnopeudet ja viiveettömyyden jotka ovat kuin toiselta planeetalta verrattuna vanhanaikaisiin kaapelointeihin.

Milloin ei kannata valita kiinteää yhteyttä

Kiinteä yhteys on luonnollisesti huono valinta silloin, jos sitä ei ole ollenkaan saatavilla. Tällöin mobiililaajakaista on yleensä kelpo vaihtoehto tavalliseen netinkäyttöön. Mm. suoratoistopalvelujen – kuten Netflixin – katsominen onnistuu yleensä täysin ongelmitta myös riittävän nopealla mobiililaajakaistalla.

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!