DNA Nopea 4G Rajaton Plus

DNA Nopea 4G Rajaton Plus liittymä on DNA:n liittymistä ehdottomasti yksi suosituimpia. Syy tähän on selvä: tämä DNA:n liittymä sisältää ominaisuudet, jotka sopivat suurimmalle osalle puhelimen käyttäjistä. Lisäksi tämä DNA:n liittymä tarjoaa nämä ominaisuudet erittäin hyvällä hinta-laatu -suhteella.

DNA Nopea 4G Rajaton Plus  -liittymän ominaisuudet

  • Rajaton puheaika
  • Rajattomasti tekstiviestejä
  • Rajaton datapaketti
  • Netin nopeus: 150Mbit/s
  • Hinta: 29,90 € / kk ensimmäiset 12kk, jatkossa 34,90€ / kk

DNA Nopea 4G Rajaton Plus – liittymä monenlaiseen käyttöön

Tämä DNA:n huippusuosittu liittymäpaketti on monen käyttäjän valinta, eikä ihme: liittymässä yhdistyvät ominaisuudet, joita todella monet puhelimenkäyttäjät kaipaavat. Nopea netti, rajaton tiedonsiirto sekä rajattomasti puhetta ja tekstiviestejä. Liittymä sopii käyttäjälle, joka ei halua huolehtia puhelinliittymänsä ominaisuuksien riittävyydestä. 150-megainen nettiyhteys riittää kevyesti vaikkapa Netflix-sarjojen katsomiseen 4K-kuvanlaadulla, joten harvalla käyttäjällä tämän liittymän kanssa tulee ongelmia netin nopeuden suhteen. Samoiten rajaton puhepaketti sekä tekstaripaketti huolehtivat kovankin kommunikoijan viestintätarpeiden riittävyydestä. Mikäli olet siis puhelimesi kova käyttäjä mutta et kuitenkaan tarvitse liittymältäsi huippunopeaa supernettiä, tämä liittymä on varma valinta jonka kanssa et tule pettymään. Mikäli taas kaipaat liittymäsi nettiyhteydeltä vieläkin ripeämpää tiedonsiirtoa, löytyy DNA:n valikoimista varmuudella vaihtoehto myös kiireellisemmänkin käyttäjän tarpeisiin. DNA:n liittymistä löytyy nettiyhteyksiä, joissa nopeudet voivat olla jopa 500 mbit/s.

DNA Nopea 4G Rajaton Plus – nettiyhteys, jonka rinnalle et tarvitse laajakaistaa

Tiesitkö, että voit jakaa nettiyhteyden älypuhelimestasi tietokoneelle ilman erillisiä sovelluksia tai johtoja? Nykypäivän älypuhelimissa on olemassa wi-fi -hotspot. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit jakaa älypuhelimestasi wi-fi-yhteyden, jota voit käyttää tietokoneellasi. Esimerkiksi tämän DNA Nopea 4G Rajaton Plus -liittymän 150-megainen nettiyhteys riittää aivan mainiosti tavallisen ja hieman vaativammankin käyttäjän tarpeisiin myös tietokoneella. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia datapaketin riittävyydestä, sillä tämä DNA:n liittymä sisältää rajattoman datapaketin! Poistamalla tavallisen laajakaistan ja käyttämällä vain puhelimesi nettiä voit säästää vuodessa jopa satoja euroja rahaa.

DNA Nopea 4G Rajaton Plus – netin nopeus

Mutta riittääkö netin nopeus tässä liittymässä tietokonekäyttöön? Todennäköisesti kyllä. 150-megainen netti riittää videoiden ja elokuvien katseluun, musiikin kuunteluun ja pelaamiseen. Todennäköisesti et siis tarvitse tietokoneellesi yhtään tämän nopeampaa nettiä.

Liittymän käyttö ulkomailla

Tämä DNA:n liittymä sisältää 10 Gt EU-datapaketin. Se tarkoittaa sitä, että voit käyttää 10 gigatavua tiedonsiirtoa kuukaudessa EU-maissa ilman erillistä lisämaksua. Tarpeistasi riippuen 10 gigatavua voi olla joko varsin riittävästi tai aivan liian vähän. Yleensä tämä paketti ei välttämättä riitä, jos tarvitset liittymäsi nettiä usein ja paljon työmatkoilla. Lomamatkailijalla tämä taas riittää usein mainiosti esim. uutisten lukemiseen.

Telia Rajaton Puhe 200M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 200M – Erikoistarjous!