Elisa Saunalahti 4G super

Tilaa Elisa Saunalahti 4G Super täältä

Elisan Saunalahti 4G Super on kiinteällä kuukausimaksulla ja rajattomalla datalla varustettu nettiliittymä, joka soveltuu erityisesti sellaisille käyttäjille, jotka viettävät huomattavan paljon aikaa netissä. 4G Super on mobiililaajakaista, joka sopii sekä nettitikkuun että tablettiin. 4G super toimii hyvin kakkosnettinä esimerkiksi kesämökillä, sillä mobiililaajakaista liikkuu sinne minne sinäkin.

Jos siis haluat esimerkiksi tehdä töitä kannettavalla tietokoneella kesäasunnolta, tämä nettiliittymä voi olla hyvä valinta. Liittymän SIM-kortti asennetaan mokkulaan tai nettitikkuun samalla tavalla kuin puhelimeen, jonka jälkeen sinulla on modeemi ja langaton verkkoyhteys käytössäsi missä ja milloin tahansa. Nettiyhteys toimii parhaimmillaan jopa videopuhelujen, kuten Teamsin, Google Hangoutsin ja Zoomin käytössä.

Elisa Saunalahti 4G Mobiililaajakaista

Elisa Saunalahdella on tarjonnassaan useita erilaisia 4G Super mobiililaajakaistoja, jotka on jaoteltu nopeuden mukaan. 4G-versiona mobiililaajakaista on saatavilla 100 megatavun nopeudella. Kannattaa huomioida, että tällä liittymällä ei voi soittaa puheluja erikseen. Tämän vuoksi se ei sovellu sellaisenaan älypuhelinkäyttöön. Elisalla on 12 kuukauden avajaistarjous, jonka jälkeen liittymän hinta nousee hieman. Liittymä on tyypiltään toistaiseksi jatkuva, eli määräaikaisia sopimusjaksoja ei tule käyttäjälle yllätyksenä. Tässä Elisan liittymässä ei siis ole sitoutumispakkoa.

Liittymää voi käyttää myös ulkomailla, mutta oletuksena netinkäyttö ulkomailla on estetty. Liittymän käyttö maksaa ulkomailla erillisen hinnaston mukaisesti. Vaikka liittymällä ei voi soittaa, voi sillä lähettää sekä tekstiviestejä että multimediaviestejä. Kun ostat liittymän valtuutetulta jälleenmyyjältä tai Elisalta, saat ostoksesta lisäksi S-bonusta.

5G versiot

Elisa Saunalahti 4G Super liittymän ohella Elisalla on valikoimissaan myös uusia 5G-mobiililaajakaistaliittymiä, joissa on niin ikään rajaton netti. Vaikka nämä tuotteet ovat luonnollisesti hieman kalliimpia kuin Elisa Saunalahti 4G Super, näkyy tämä myös nopeudessa. Voit valita 300 megan ja 1000 megan mobiililaajakaistan välillä.

Telia Rajaton Puhe 200M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 200M – Erikoistarjous!