Saunalahti Huoleton 4G 10M

Saunalahti Huoleton 4G 10M on Elisan puhelinliittymä, joka on varustettu 10Mbit/s -maksiminopeudella toimivalla nettiyhteydellä. 10-megainen netti sopii kevyehköön netin käyttöön, mutta esimerkiksi Ultra HD / 4K-leffojen striimaamiseen tämä yhteys alkaa olla turhan hidas. Nopeampaa nettiyhteyttä etsivälle henkilölle suosituksemme on Saunalahti Huoleton Premium 150M -liittymä.

Saunalahti Huoleton 4G 10M – liittymän ominaisuudet

  • Rajaton datapaketti
  • Rajattomasti puheluita
  • Rajattomasti tekstiviestejä
  • 10Mbit/s -maksiminopeudella toimiva 4G-netti

Saunalahti Huoleton 4G 10M sopii monenlaisen käyttäjän tarpeisiin

Saunalahti Huoleton 4G 10M sopii käyttäjälle, joka ei vaadi nettiyhteydeltään huipputason suorituskykyä, mutta ei myöskään halua olla turhien rajoitusten kahlitsema. Rajaton puhepaketti mahdollistaa huolettoman pitkät puhelut ja datapaketin rajattomuus antaa vapaat kädet nettisurffailuun ja videoiden sekä musiikin striimaamiseen. Ainoana rajoittajana tässä liittymässä on nettiyhteyden nopeus, joka yleensä muodostuu ongelmaksi vasta silloin, kun nettiä haluaa käyttää myös tietokoneella tai kun käyttää yhteyttä UHD tai 4K-tasoisten lähetysten striimaamiseen. HD-kuvanlaadulla Netflixin katsominen pitäisi onnistua täysin vaivattomasti myös tällä liittymällä.

Saunalahti Huoleton 4G 10M – huoletonta surffailua myös EU-maissa

Tämä liittymä sisältää rajattoman kotimaan nettisurffailupaketin lisäksi myös 10Gt tiedonsiirtoa kuukaudessa EU/ETA-maissa. Voit siis surffailla 10 gigatavun edestä netissä puhelimellasi kuukauden aikana ilman lisämaksuja! Takana on ajat, jolloin kaikesta netinkäytöstä kotimaamme rajojen ulkopuolella joutui maksamaan itsensä köyhäksi. Nykyliittymät sisältävät lähes poikkeuksetta datapaketin myös EU/ETA-maissa käytettäväksi, eikä Saunalahti Huoleton 4G 10M -liittymä tee tämän asian suhteen poikkeusta.

Telia Rajaton Puhe 200M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 200M – Erikoistarjous!