Saunalahti Huoleton Premium 150M

Saunalahti Huoleton Premium 150 M on kattava paketti

Hinta-laatusuhteelta Saunalahden paras liittymä

Kuukausihinta sisältää nopean 4G mobiililaajakaistan, jonka maksiminopeus 150 Mbit/s, sekä normaalihintaiset puhelut ja tekstiviestit Suomessa ja EU/ETA-maiden välillä. Rajaton netti on käytössäsi Pohjoismaissa ja Baltiassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Viro, Latvia ja Liettua). Lisäksi liittymä sisältää EU/ETA-maissa matkustamistasi helpottavan 10 Gt/kk -nettipaketin. Liittymä sopii kaikille, jotka arvostavat huoletonta surffailua netissä sekä rajattomia puheluita ja tekstiviestejä edullisella kuukausihinnalla. Saat liittymän nyt tarjoushintaan 12 kuukaudeksi, minkä jälkeen se vaihtuu normaalihintaiseksi automaattisesti.

Saunalahti Huoleton Premium 150 M kerryttää S-bonusta

Saunalahti Huoleton Premium 150 M -liittymällä ansaitset S-bonusta kotimaassa soitetuista puheluista ja videopuheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin, teksti- ja multimediaviesteistä sekä kotimaan normaalihintaisesta datan siirrosta. Ainoastaan datapaketit eivät kerrytä bonusta muiden palvelujen tavoin. Saat bonukset kertymään helposti ja yksinkertaisesti lisäämällä bonuskortistasi löytyvän jäsennumerosi sille varattuun kenttään joko tilauksen yhteydessä tai myöhemmin OmaElisa-palvelussa. Tämä vaihtoehto onkin oiva valinta käyttäjille, jotka haluavat nauttia mahdollisimman paljon S-asiakkuuden eduista sopuhintaisen ja tehokkaan liittymän lisäksi.

Edulliset hinnat

Voimassa olevan tarjouksen mukaan saat Saunalahti Huoleton Premium 150M -liittymän hintaan 29,90 €/kk ensimmäisen 12kk ajan. Tarjousjakson päättyessä kuukausimaksu on hinnaston mukaisesti 33,90 €/kk. Uusi hinta päivittyy automaattisesti eikä vaadi sinulta mitään ylimääräisiä toimenpiteitä. Liittymän avausmaksu on ainoastaan 4,90 €, ja liittymässä ei ole toimituskuluja. Siihen ei sisälly minkäänlaista sitoutumista, joten halutessasi voit irtisanoa liittymän, tarvittaessa vaihtaa uuteen liittymään tai toiseen operaattoriin, mikäli niin itse haluat. Saunalahti Huoleton Premium 150M on hinta-laatusuhteeltaan Saunalahden paras liittymä.

Erinomainen 4G-netti

Puhelimella voi hoitaa asioita nykyään monipuolisesti pankkiasioinnista äänikirjojen kuunteluun. Nopea ja rajaton 4G-netti tarjoaa sinulle huolettoman mahdollisuuden käyttää nettiä ilman ikäviä yllätyksiä puhelinlaskussa. Elisalla on kattava 4G-verkko, joka on käytössäsi joka puolella Suomea. Voit siis surffailla somessa, lukea uutisia sekä katsella videoita tai vaikkapa elokuvia ilman turhia katkoja. Liittymä toimii erinomaisesti myös 3G-verkossa, mikäli 4G-verkko ei ole saatavilla. 4G-verkossa nopeus on välillä 5 – 150 Mbit/s, 3G-verkossa puolestaan 0,4 -35 Mbit/s.

Saunalahti Huoleton Premium 150 M sisältää 10 Gt/kk -nettipaketin

Pohjolassa ja Baltiassa (Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja, Viro, Latvia ja Liettua) käytössäsi olevan rajattoman netin lisäksi liittymä sisältää 10 Gt/kk-nettipaketin, mikä helpottaa myös lomailuasi EU- ja ETA-maissa. Paketti riittää yleensä hyvin lyhyehköillä lomilla, joten säästyt monelta ylimääräiseltä vaivalta. Jos lomailet pidempään, netin kulutusta kannattaa tarkkailla. Nettipaketin ylittävästä datasta laskutetaan hinnaston mukainen maksu (7,44 €/Gt). Reissatessasi ulkomailla useammin vaikkapa työsi puolesta, kannattaa vilkaista muita Saunalahden liittymiä, jotka on varustettu isommilla datapaketeilla.

Kenelle suosittelemme tätä liittymää

Saunalahti Huoleton Premium 150M -liittymä sopii erityisesti ihmisille, jotka arvostavat rajatonta määrää puheaikaa ja perinteisiä tekstiviestejä sekä haluavat hyödyntää älypuhelinten monipuoliset edut ja ominaisuudet rajattomalla 4G-netillä ilman käyttökattoa. Liittymää suositellaan myös niille, jotka reissaavat paljon Euroopassa ja haluavat netin käyttöönsä vaivattomasti ja huolettomasti niin kotimaassa kuin lomallakin. Näin vältät usein esimerkiksi langattoman verkkoyhteyden etsimisen kesken lomailun. Tämä liittymä ilman sitoutumispakkoa helpottaa arkeasi ja päivittäistä surffailuasi ilman turhaa pelkoa kalliista puhelinlaskusta ja katkeilevasta nettiyhteydestä.

Alle 26-vuotias, puhut ja surffaat edullisemmin

Alle 26-vuotiaana saat Saunalahti Huoleton 150M -liittymän nyt käyttöösi erittäin hyvällä hintaedulla. Nuoren tilaajan liittymä sisältää niin ikään rajattoman netin nopealla, jopa 150 Mbit/s yhteydellä. Myös tässä tarjouksessa normaalihintaiset puhelut ja viestit sisältyvät kuukausimaksuun. Lisäksi saat rajattomasti dataa Pohjolassa ja Baltiassa, muissa EU- ja ETA-maissakin saat käyttöösi huikeat 17 Gt/kk. Tarjoushinta on voimassa 24 kk, jonka jälkeen se on 29,90 €/kk. Myöskään tämä nuorten oma tarjouspaketti ei pidä sisällään sitoutumispakkoa.

Huomioitavaa ennen tilausta

Muistathan tutustua liittymään, sen ominaisuuksiin ja ehtoihin sekä eri vaihtoehtoihin ennen tilausta. Liittymän kuukausimaksuun ei sisälly puhelut palvelu-, yritys- ja muihin erillishinnoiteltuihin numeroihin. Lisäksi huomioithan, että puhelut sekä tekstiviestit Suomen ulkopuolelle laskutetaan ulkomaan hinnaston mukaisesti erikseen. Puhelut, jotka eivät sisälly kuukausihintaan, laskutetaan alkavan minuutin tarkkuudella. Liittymään sisältyy markkinointilupa, joka on mahdollista poistaa käytöstä hintaan 1 €/kk. Etämyyntituotteilla on 14 päivän peruutusoikeus, jonka aikana voit perua kaupan ilman erityistä syytä.

Miten tilaan?

Mikäli valintasi on Saunalahti Huoleton Premium 150M -liittymä, voit tilata sen kätevästi Elisan verkkosivuilta. Verkkopalvelusta voit katsoa eriteltynä kaikki liittymävaihtoehdot. Klikkaamalla kohtaa ”Tutustu” saat lisätietoa liittymistä. Voit lisätä liittymän ostoskoriin klikkaamalla “Lisää koriin”, minkä jälkeen voit siirtyä kassalle viimeistelemään tilauksesi. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palvelussa voit valita, säilytätkö vanhan numerosi, vai haluatko ottaa käyttöön uuden. Voit valita myös sähköposti-, tekstiviesti tai paperilaskun. Seuraa annettuja ohjeita ja viimeistele tilaus. Saat vahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on vastaanotettu.

Kuka voi tilata?

Tilataksesi liittymän, sinun tulee olla täysi-ikäinen. Lisäksi asiakkaiden luottotiedot tarkistetaan yleensä operaattoreiden toimesta aina ennen uuden liittymäsopimuksen solmimista, joten maksuhäiriömerkintä saattaa vaikeuttaa liittymäsopimuksen solmimista. Tämä on kuitenkin kunkin operaattorin tekemä päätös. Tällainen asia käsitellään aina tapauskohtaisesti, eikä tästä kannata etukäteen huolestua. Alaikäisen puhelinliittymä tulee turvallisuussyistä aina olla huoltajan nimissä. Lapselle on olemassa sopivia liittymäpaketteja, joista saat lisää tietoa ja mahdollisia tarjouksia Elisan verkkosivuilta. Erilaisia liittymätarjouksia vertailemalla löydät juuri itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.