Liittymävertailu

Liittymävertailu auttaa sinua etsimään juuri tarpeisiisi sopivin puhelinliittymä helposti ja vaivattomasti. Voit säästää vuositasolla jopa satoja euroja, kun päivität vanhan liittymäsi uuteen. Vertaa liittymät siis heti – aikaa tähän kuluu vain muutama minuutti!

Miksi puhelinliittymien vertailu kannattaa tehdä

Puhelinliittymien vertailu on tärkeää tehdä säännöllisesti, jotta käytössäsi on aina tarpeisiisi sopivin liittymä. Monilla on käytössään liittymä, joka on todellisiin tarpeisiin nähden joko liian suuri tai pieni. Molemmat vaihtoehdot ovat huonoja, sillä päädyt maksamaan liittymästäsi enemmän kuin olisi tarpeen.

Operaattorit myös vaihtavat liittymäpaketteja ja -tarjouksiaan usein, joten voi olla, että päivittämällä liittymäsi saat nykyistä vastaavan paketin edullisempaan hintaan.

Miten liittymävertailu toimii?

Liittymävertailussa voit verrata toisiinsa Moi Mobiilin, Elisa Saunalahden, Telian ja DNA:n liittymiä. Liittymävertailun käyttö on todella helppoa. Valitset vain, mitä ominaisuuksia liittymässäsi pitää olla: paljonko puheaikaa ja dataa tarvitset, haluatko rajattomasti tekstiviestejä ja 4G-verkon? Jos sinulle on tärkeää, ettet joudu sitoutumaan liittymään, vaan voit vaihtaa sen koska tahansa, valitse vertailukriteeriksi “ei sitoutumista”.

Voit myös valita liittymän, jossa ei ole avausmaksua. Jos matkustelet paljon, ota vertailuun mukaan EU-roaming, jotta saat liittymän, jota voit huoletta käyttää kaikissa EU-maissa. Kun nämä valinnat on tehty, saat hetkessä tietää, mikä liittymä on sinulle paras.

Liittymävertailu vertailee sekä liittymien ominaisuuksia että hintoja. Saat siis kaikki tarvitsemasi tiedot, etkä joudu maksamaan niistä mitään.

Mitä ominaisuuksia todella tarvitset?

Liittymävertailu on erittäin helppo ja nopea tapa vertailla puhelinliittymiä toisiinsa. Ainoa hankaluus, jonka saatat kohdata, on se, ettet ehkä ole aivan varma siitä, millaisia ominaisuuksia liittymässäsi pitäisi olla. Mistä voi tietää, paljonko puheaikaa pitäisi olla tai kuinka nopean internetin tarvitset?

Kannattaa lähteä liikkeelle siitä, että pohdit nykyistä liittymääsi ja sitä, oletko siihen täysin tyytyväinen vai et. Jos esimerkiksi internet on ollut tuskastuttavan hidas tai puhelinlaskusi kauhistuttavan suuri, on jokin pielessä.

Selvitä, mitä ominaisuuksia nykyisessä liittymässäsi on ja kaiva esille puhelinlaskusi, josta näet, mitä palveluja olet käyttänyt ja mitä ne ovat maksaneet. Sekin on mahdollista, että olet maksanut ominaisuuksista, joita et todellisuudessa käytä lainkaan.

Milloin liittymävertailu pitäisi tehdä?

Milloin on oikea aika ryhtyä vertailemaan puhelinliittymiä? Jos olet jollakin tavalla tyytymätön nykyiseen liittymääsi, oikea hetki on juuri nyt! Ei ole mitään järkeä maksaa liittymästä ylihintaa varsinkaan, jos se ei edes ole ominaisuuksiltaan täsmälleen sellainen kuin haluaisit. Jos sinulla on ollut sama liittymä iät ja ajat, on hyvin todennäköistä, että se kannattaisi jo vaihtaa.

Kuten kaikki muukin teknologiaan liittyvä, puhelinliittymät kehittyvät jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia tulee tarjolle. Esimerkiksi puhelinliittymien internetyhteydet ovat parantuneet huimasti viime vuosina. Myös monien ominaisuuksien hinnoittelu on muuttunut kuluttajan kannalta edulliseen suuntaan.

Valitettavasti tästä kaikesta positiivisesta kehityksestä jää paitsi, jos vain tyytyy siihen liittymään, jonka on joskus tullut avanneeksi.

Sama liittymä saatavissa halvemmalla?

Vaikka nykyinen liittymäsi ei olisikaan kovin vanha, etkä olisi siihen millään tavalla tyytymätön, saatat silti hyötyä liittymien vertailemisesta ja kilpailuttamisesta. On hyvin mahdollista, että joku nykyisen operaattorisi kilpailijoista pystyy tarjoamaan täysin samanlaisen liittymän samoilla ominaisuuksilla edullisempaan hintaan.

Kilpailu puhelinoperaattorien välillä on todella kovaa ja asiakkaista taistellaan kaikin mahdollisin keinoin. Kuluttajalle tämä näkyy jatkuvina tarjouskampanjoina. Jos olet ostanut nykyisen liittymäsi tarjoushintaan, kannattaa katsoa, milloin tarjousjakso on päättymässä. Ei kannata maksaa liittymästä niin sanottua normaalihintaa, jos saat saman palvelun halvemmalla toiselta operaattorilta.

Liittymävertailun ansioista sinun ei enää tarvitse juosta tarjousten perässä, vaan voit parissa minuutissa selvittää, onko haluamasi liittymä juuri nyt saatavissa tarjoushintaan.

Operaattorin vaihtaminen mielessä?

Joskus puhelinliittymän vaihtoon voi olla syynä myös se, ettet ole tyytyväinen operaattorin toimintaan. Jos operaattori lähettää epäselviä tai virheellisiä laskuja, eikä asiakaspalvelusta vastata kysymyksiin, on perusteltua harkita operaattorin vaihtamista.

Jos on ollut pitkään saman operaattorin asiakkaana, voi vaihtaminen tuntua ikävältä, mutta toisaalta uskollisuudesta ei ole asiakkaalle mitään hyötyä. Operaattorit eivät yleensä anna pitkästä asiakassuhteesta mitään palkintoja, vaan kaikki edut annetaan uusille asiakkaille. Liittymien vertailu kannattaa, kun vähänkin epäilee, että toinen liittymä voisi olla parempi tai halvempi.

Liittymävertailun käyttäminen ei velvoita vaihtamaan operaattoria, se vain antaa tietoa ja auttaa päätöksenteossa. Liittymävertailusta ei siis ole koskaan mitään haittaa, mutta siitä voi olla paljon hyötyä ja siksi se kannattaa tehdä usein.

Kahdesti vuodessa vertailemalla säästät paljon rahaa!

Puhelinliittymä vertailu kannattaa tehdä säännöllisesti ja usein, suosituksen mukaan kahdesti vuodessa.

Mutta miksi niin usein?

Yksinkertaisesti siksi, että liittymien säännöllinen vertailu on ainoa tapa varmistaa, ettet maksa liittymästäsi liikaa. Operaattorien välinen ankara kilpailu saa aikaan sen, että jollakin operaattorilla on aina menossa kampanja, ja tarjoushintainen liittymä voi olla normaalihintaista huomattavasti edullisempi. Liittymävertailua käyttämällä voi säästää kymmeniä tai jopa satoja euroja vuodessa – varsinkin, jos kilpailuttaa samalla kertaa koko perheen liittymät. Vielä suuremmista summista on kyse, jos kilpailutettavana on yrityksen kaikki puhelinliittymät. Ei siis ole kyse mistään mitättömistä pikkurahoista, vaan liittymien vertailu voi oikeasti tuoda suuret säästöt. Löydät rahoillesi varmasti parempaakin käyttöä kuin puhelinlaskut!

Liittymävertailu säästää myös aikaasi

Vanha sanonta toteaa, että aika on rahaa. Tämä toteamus on näinä päivinä ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä ajasta tuntuu olevan jatkuvasti puutetta. Moni tekee pitkää päivää töissä, ja matka töistä kotiin vie vapaa-ajasta suuren osan. Kotona odottaa käytännössä toinen työpäivä, kun lapset pitää saada ruokittua ja koko perheen harrastukset suoritettua. Voi olla todella vaikeaa löytää aikaa puhelinliittymien vertailemiseen, mutta liittymävertailua voit onneksi käyttää juuri silloin kun sinulle sopii – vaikka keskellä yötä.

Liittymävertailu toimii mainiosti myös älypuhelimessa, eli voit hoitaa asian vaikka julkisissa kulkuvälineissä istuessasi. Kun saat päätettyä minkä liittymän haluat, pääset liittymävertailusta yhdellä klikkauksella operaattorin sivuille ostamaan liittymän. Liittymän vaihtaminen netissä vie vain muutaman minuutin, eikä sinun tarvitse vaihtaa puhelinnumeroasi.

Löytääkö liittymävertailu varmasti parhaan liittymän?

Löytääkö liittymävertailu tosiaan joka kerta parhaan liittymän? Onko palvelu luotettava ja puolueeton vai onko sen tarkoituksena ohjata sinut ostamaan jonkun tietyn operaattorin liittymä riippumatta siitä, millaisen liittymän todellisuudessa tarvitset?

Ei huolta! Voit luottaa liittymävertailuun, sillä voit aina halutessasi käydä itse katsomassa liittymävertailun esittämät tiedot operaattorien sivuilta ja tarkistaa, että ne pitävät paikkansa. Voit myös testata liittymävertailua muuttamalla hakukriteerejäsi ja katsoa, miten asiakkaan tärkeinä pitävät ominaisuudet vaikuttavat liittymävertailun suosituksiin.

Lisäksi voit olla varma siitä, että yksikään tarjous ei jää vertailusta pois, sillä liittymävertailussa ovat mukana aina kaikkien suurten operaattorien liittymät. Näin kattavaa vertailua tuskin jaksaisit tehdä itse, mutta liittymävertailussa saat vaivattomasti käyttöösi kaiken tarpeellisen tiedon.

Liittymävertailu on ilmainen ja turvallinen

Valistunut kansalainen osaa nykyään suhtautua epäluuloisesti kaikkeen, mitä internetistä lukee – etenkin, jos jokin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Voisiko liittymävertailukin olla jonkinlainen huijaus, jolla yritetään esimerkiksi kalastella henkilötietojasi? Tuntuu oudolta, että hyvä ja hyödyllinen palvelu on käytettävissä ilman maksua.

Ei kuitenkaan ole syytä huoleen! Liittymävertailun käyttäminen ei vaadi minkäänlaista rekisteröitymistä, etkä siis joudu kertomaan henkilötietojasi ennen kuin olet ostamassa liittymää operaattorilta. Liittymävertailu on käyttäjälle siten täysin ilmainen.

Operaattorit sen sijaan maksavat liittymävertailulle siitä, että saavat olla mukana vertailussa, joka voi tuoda heille uusia asiakkaita. Liittymävertailun käyttöön ei liity minkäänlaisia riskejä, eikä sen käyttö velvoita ostamaan mitään. Liittymävertailu vain auttaa liittymän valinnassa. Lopullisen päätöksen teet itse.

Liittymävertailu pähkinänkuoressa

Puhelinliittymät kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta käytössäsi on aina paras mahdollinen liittymä edullisimpaan hintaan. Liittymävertailu on erittäin nopea ja vaivaton tapa vertailla puhelinliittymiä. Saat liittymävertailun kautta kaikki tarvittavat tiedot eri operaattorien liittymien ominaisuuksista ja niiden hinnoista.

Puhelinliittymien hinnoissa voi olla todella suuria eroja, koska operaattorit houkuttelevat asiakkaita erilaisilla tarjouksilla. Hintojen ja ominaisuuksien selvittäminen itse operaattorien sivuilta on työlästä ja vie paljon aikaa.

Tämän takia kannattaa käyttää liittymävertailua. Liittymävertailu vertailee kaikkien suurten operaattorien liittymät, ja pääset yhdellä klikkauksella valitsemasi operaattorin sivuille ostamaan liittymän juuri silloin, kun sinulla on aikaa. Liittymävertailua käyttämällä säästät sekä aikaa että rahaa ja saat liittymän, joka sopii parhaiten juuri sinulle.

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!