• Etusivu
  • /
  • Moi Mobiili puhelinliittymät

Moi Mobiili puhelinliittymät

Moi Mobiili on uusi tulokas operaattorimarkkinoilla. Moi tarjoaa useita eri liittymiä – vertaile tarjolla olevat Moi Mobiili –liittymätarjoukset alla olevasta taulukosta.

Moi Mobiili on tuore tulokas operaattorimarkkinoilla, ja se on muutamassa vuodessa noussut kovaan suosioon käyttäjien keskuudessa. Moi Mobiilin hinnoittelutapa on perinteisistä operaattorien hinnoittelumalleista poikkeava, sillä Moi Mobiilin liittymät tarjoavat varsin joustavaa hinnoittelua.

Moi Mobiilin tarina liittymämarkkinoilla alkoi vuonna 2016, ja nopeasti kasvaneen yrityksen tarina ei näyttäisi olevan loppumassa aivan heti. Muutamassa vuodessa Moi Mobiili on löytänyt tiensä jo kymmenien tuhansien suomalaisten käyttöön. Moi Mobiilin alkuperäinen ajatus olla Suomen asiakaslähtöisin puhelinoperaattori ei ole siis pelkästään tyhjää sanahelinää. Asiakaslähtöisyys Moin liittymissä tuleekin juuri joustavuudesta; joustavilla liittymäratkaisuilla et ole sidottu jäykkiin pakettiratkaisuihin, vaan maksat ainoastaan juuri siitä mitä itse käytät.

Moi Mobiilin liittymät toimivat ns. poolihinnoittelulla. Tämä tarkoittaa yhden datakiintiön jakamista ja yhdistämistä useamman SIM-kortin käyttöön. Näin ollen käytettäessä vaikkapa puhelinta ja tablettia (tai kahta puhelinta), on molemmilla laitteilla yhteinen datakiintiö jonka käyttöä voi seurata mobiilisovelluksella reaaliaikaisesti. Samaan tiliin voi siis lisätä vaikkapa koko perheen tai kaikki sim-kortteja käyttävät laitteet, kuten mokkulat, riistakamerat tai ruohonleikkurirobotit. Palveluiden laajentaminen onnistuu SIM-korttien lisäämisellä tai rajattomaan datan käyttöön siirtymisellä. Moin liittymissä puhelut ja tekstiviestit laskutetaan käytön mukaan, mutta liittymille voi erikseen ostaa myös rajattoman puhepaketin kiinteällä kuukausihinnalla. Ulkomailla tapahtuva netin käyttö eli roaming laskutetaan Moin liittymissä EU-asetuksen ja Viestintäviraston määrittelemän hinnaston mukaisesti.

Moi Mobiili

Moi Mobiili on toiminut Suomalaisilla operaattorimarkkinoilla vasta muutamia vuosia. Nuoresta iästään huolimatta vuonna 2016 perustettu operaattori on noussut jo suureen suosioon käyttäjien keskuudessa, ja sen liittymiä onkin myyty jo useita kymmeniä tuhansia. Moin liittymä on suunniteltu useita mobiililaitetta käyttäviä henkilöitä ajatellen, ja se sopiikin mainiosti perheiden ja yritysten käyttöön.

Moi puhelinliittymä sisältää käyttäjälle avattavan tilin, johon voi liittää useita sim-kortteja eli simmejä. Simmejä voi lisätä korkeintaan 11 kappaletta, ja jokainen simmi sisältää 4G verkon ja 4 gigatavua yhteistä dataa per kuukausi. Tämä datamäärä siis tulee kaikkien tiliin liitettyjen simmien käyttöön, eli esimerkiksi 4 simmiä sisältävällä tilillä on automaattisesti käytössään 16 gigatavua dataa. Näin ollen käyttäjäkohtaiset erot netin käytössä tasautuvat simmien kesken, ja liittymäkohtainen säätäminen oikean datapaketin kohdalla poistuu. Simmien käyttöä voi seurata Mun Moi -tilinhallinnassa. Samassa paikassa voi myös poistaa tai lisätä palveluja. Myös laskutus on Moi Mobiilin liittymissä varsin simppeliä: laskut veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi, ja yhden tilin käytöstä tulee maksettavaksi vain yksi lasku.

Moi Mobiili puhelinliittymä poistaa turhan säätämisen

Useimmiten yrityksillä ja perheillä on jokaisella henkilöllä käytössään erillinen puhelinliittymä. Jokainen käyttäjä tarvitsee kuitenkin puhelintaan aina eri määrän, ja toinen saattaa olla ahkera netinkäyttäjä kun taas toinen netissä viihtyvä henkilö. Tällöin myös jokaisella henkilöllä olisi oltava erilainen liittymäpaketti, jotta turhia kuluja ei syntyisi. Etenkin yritysten kohdalla liittymäpakettien säätäminen jokaisen henkilön kohdalle erikseen aiheuttaa kuitenkin suunnattomasti työtä, ja homma jääkin usein tekemättä. Tämä kuitenkin aiheuttaa tarpeettoman kovat puhelinlaskut yritykselle.

Moi Mobiilin puhelinliittymät tuovat kuitenkin ratkaisun tähän ongelmaan. Moin liittymissä yhteen liittymäpakettiin on mahdollista lisätä niin monta simmiä kuin tarvitsee, jolloin käyttäjäkohtaiset erot netin käytössä tasoittuvat ja tarve käyttäjäkohtaiselle liittymäpaketin säätämiselle poistuu. Lisäksi jokainen pakettiin lisätty simmi myös kasvattaa tilin käytössä olevaa datamäärää, joten käyttäjien määrän kasvaessa nousee myös käytettävissä olevan datan määrä automaattisesti.

Ei sitoutumista

Monien puhelinliittymien ja liittymätarjousten kohdalla on ehtona määräaikainen sitoutuminen kyseiseen liittymään. Moi Mobiilin liittymissä ei sitoutumispakkoa tai määräaikaisuutta kuitenkaan ole, joten voit irtisanoa palvelun milloin tahansa mikäli et olekaan tyytyväinen palveluun.

Moi Mobiililla et unohda maksaa puhelinlaskuasi

Tavallisesti puhelinoperaattorit lähettävät asiakkailleen sähköpostitse laskun, joka unohtuu helposti maksaa. Tällöin pääsee nauttimaan mukavasta 5 euron muistutuslisästä. Yhtä hyvin voi unohtua maksaa myöskin perinteiset postitse lähetettävät paperilaskut. Moi Mobiilin kohdalla nämä ongelmat kuitenkin poistuvat, sillä Moin puhelinlaskut veloitetaan automaattisesti maksukortiltasi.

Paljonko Moi Mobiilin liittymä maksaa?

Edullisin Moi Mobiilin liittymä on hinnaltaan ainoastaan 6 euroa kuukaudessa. Tähän hintaan sisältyy yksi liittymä (yksi simmi), jolla on käytössä 4 gigatavua 4G-dataa. Moi Mobiilin liittymät toimivat DNA:n verkoissa, ja nopeudeltaan nettiliittymät ovat 100Mbit/s.

Liittymäpakettiin voi lisätä simmejä hintaan 6 euroa kuukaudessa, ja jokainen simmi tuo siis tilin käytettäväksi 4 gigatavua dataa lisää. Simmille on mahdollista ottaa myös rajaton datansiirto tai rajaton puhepaketti kiinteään kuukausihintaan. Katso tarkemmat hintatiedot Moi Mobiilin liittymistä sivun ylälaidassa olevasta vertailutaulukosta.

DNA 4G netti

Moi Mobiilin liittymät käyttävät nopeaa ja kattavaa DNA:n 4G LTE -yhteyttä. Moin puhelinliittymien nettiliittymien nopeus on jopa 100Mbit/s, joka riittääkin mainiosti lähes millaiseen käyttöön tahansa. Moin käyttämä DNA:n verkko kattaa toimivuudeltaan yli 99% suomalaisista netinkäyttäjistä.

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!