Operaattorit

Suomen neljä suosituinta puhelinoperaattoria ovat Elisa, Telia, DNA ja Moi Mobiili. Näistä kolme ensimmäisenä mainittua on ylivoimaisesti suurimpia, Moi Mobiilin ollessa verrattain pieni operaattori. Suomen suurin operaattori on Elisa. Sen sijaan Telia on yhtiönä suurin, johtuen sen muiden maiden markkinoista.

Eri operaattorien liittymät

Suomen operaattorien liittymätarjonta on melko samankaltaista – lukuun ottamatta Moi Mobiilin liittymien kesken jaettavaa datapakettia, on liittymätarjonnassa melko vähän vaihtelua. Pääosin vaihtelu tulee yhteyksien toimivuuden eroista ja eri aikoina tarjolla olevista erilaisista liittymätarjouksista.

Operaattorien välinen kilpailu on kovaa

Operaattorien välinen kilpailu asiakkaista on kovaa – liittymätarjousten avulla koitetaan saalistaa toisten operaattorien asiakkaita itselle, ja uuden liittymän tilanneista vanhoista asiakkaista koitetaan pitää kiinni kaikin keinoin.

Asiakkaiden näkökulmasta kilpailu operaattorien välillä on hyvä asia: hinnat pysyvät kohtuullisina, ja nappaamalla liittymätarjouksen oikeaan aikaan voi säästää helposti ainakin kymmeniä euroja vuodessa. Monesti asiakkaalle edullisin vaihtoehto onkin vaihtaa operaattoria säännöllisesti, jolloin liittymän saa usein itselleen listahintaa edullisemmin.

Vertaile eri teleoperaattorien liittymät helposti

Eri operaattorien liittymät saat vertailtua helpoiten sivustomme vertailutaulukon avulla. Vertailutaulukkoon on kerätty edellä mainittujen neljän eri operaattorin liittymät, ja voit suodattaa liittymät kätevästi omia tarpeitasi vastaaviksi. Puhelinliittymän kilpailutus ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Siirry vertailemaan liittymiä

[yasr_visitor_votes size=”medium”]

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!