Puhelimen varaosat

Useille älypuhelimien omistajille on jo tullut tutuksi erilaiset puhelinta koskevat vaivat, kuten kulunut akku tai rikkoutunut näyttö. Tämän päivän älypuhelimien näytöt ovat hyvin alttiita rikkoutumaan, johtuen laitteen kulmiin saakka ulottuvista näyttöpaneeleista jotka rikkoutuvat usein jo melko pienestäkin kolhusta asfalttiin tai kivilattiaan. Lisääntynyt puhelimien käyttö tarkoittaa myös tarvetta ladata laitetta useammin, joka kuluttaa akkua loppuun nopeammin.

Laitteiden korjaus mahdotonta – vai onko?

Monesti esimerkiksi akun vaihtaminen tämän päivän älypuhelimeen voi vaikuttaa laitteen kiinteän oloisesta ulkomuodosta johtuen mahdottomalta operaatiolta, etenkin kun aiemman sukupolven näppäinpuhelimissa akun sai yleensä irroitettua täysin käsipelissä. Liikkeissä laitteiden korjauttaminen luonnollisesti onnistuu, mutta usein kulut ovat korkeat – etenkin, kun laitteiden korjauskulut ovat viime vuosina kasvaneet merkittävästi. Suojakuorten käyttö pienentää tietenkin laitteen rikkoutumisen riskiä, mutta entä jos vahinko on jo tapahtunut?

Näppärä kaveri korjaa puhelimensa itse

Ratkaisuna kalliita puhelimien korjauskustannuksia vastaan verkkokauppa DIZER.FI markkinoi tee-se-itse -henkisille ihmisille korjaussettejä puhelimien korjaukseen. Korjaussetteihin kuuluu itse vaihdettava varaosa, ja vaihtoon tarvittavat työkalut sekä mallista riippuen myös muita tarvikkeita. Korjaussettien hinta on käytännössä kaikkien mallien kohdalla murto-osan liikkeiden huoltohinnoista. Parhaimmillaan käsistään kätevä kaveri säästää korjaamalla laitteensa itse jopa satoja euroja, ja mallista riippuen esimerkiksi näytön korjaus saattaa onnistua kokemattomaltakin korjaajalta alle puolessa tunnissa. Referenssinä mainittakoon, että ammattitaitoiselta korjaajalta iPhonen näytön vaihto onnistuu moneen malliin alle kymmenessä minuutissa. Laitteita ei myöskään tarvitse lähteä korjailemaan aivan “silmät ummessa”, sillä verkkokaupan tuotesivuilta löytyy aina myös ohjeet varaosan vaihtoon. Mikäli omiin kykyihin ei ole 100% luottoa, kannattaa aina katsoa verkkokaupan tuotesivuilta löytyvät korjausohjeet ennen itse varaosan tilausta ja korjausoperaation aloitusta.

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!