Puhelinliittymä ilman nettiä

Onko etsinnässä edullisin puhelinliittymä ilman nettiä? Olet tullut oikeaan paikkaan! Alla olevasta taulukosta löydät Moi Mobiilin, DNA:n sekä Elisan puhelinliittymät, joiden hintaan ei kuulu ollenkaan netin käyttöä.

Netti ei ole välttämättömyys

Nykypäivän puhelinliittymät sisältävät lähes poikkeuksetta myös jonkin määrän datansiirtoa, ja viime aikoina datan määrä puhelinliittymissä onkin kasvanut huomattavasti, tekstiviestien vähentyessä radikaalisti. Tämän vuoksi voi ollakin hieman haasteellista löytää itselleen sopivaa liittymää, jos netille ei ole ollenkaan tarvetta. Operaattorien tuoreimmat liittymätarjoukset eivät useinkaan mainosta liittymiä ilman nettiä. Netti ei kuitenkaan tänäkään päivänä ole täysin välttämätöntä puhelimen omistajalle, ja joissain tapauksissa voi tarvita esimerkiksi kakkospuhelimeen liittymän jossa ei ole ollenkaan nettiyhteyttä. Onneksi markkinoilta löytyy myös tarjontaa henkilöille, joilla on tarve saada puhelinliittymä ilman nettiä. Nämä liittymät löytyvät yllä olevasta taulukosta. Tarkennuksena vielä mainittakoon, että näistä useat liittymät teoriassa sisältävät 2G-nettiyhteyden, mutta nykypäivän internet-sivujen selaamisessa tätä yhteyttä ei käytännössä voi käyttää ollenkaan.

Liittymät ilman nettiä ja puhepakettia niukkaan käyttöön

Aivan edullisimmat liittymät ilman nettiä eivät sisällä myöskään ollenkaan puhepakettia. Nämä liittymät ovatkin hinnaltaan todella lähtökohtaisesti todella edullisia, hinnan noustessa suoraan käytön mukaisesti. Puheluiden hinta laskutetaan asiakkaalta minuuttikohtaiseen hintaan, eli maksat vain juuri siitä mitä puhut – et enemmästä etkä vähemmästä. Nämä liittymät sopivat sellaiselle käyttäjälle, jolla ei ole puhelimelle paljoa käyttöä, mutta jolla puhelinliittymä on kuitenkin oltava olemassa.

Rajaton puhepaketti puheliaille ihmisille

Edellisen kohdan vastakohta on liittymä, jossa ei myöskään ole nettiliittymää, mutta puhepaketti on rajaton. Tällaisella liittymällä voi siis puhua niin paljon kuin jaksaa, maksamatta enempää kuin liittymän kuukausittaisen vakiohinnan. Tällainen liittymä sopiikin henkilölle, jonka tarvitsee puhua kuukausittain säännöllisesti paljon. Luonnollisesti rajattomalla puhepaketilla varustettu liittymä on huomattavasti kalliimpi kuin ilman puhepakettia varustettu liittymä, mutta paljon puhuvalle tämä vaihtoehto on kuitenkin helposti huomattavan paljon edullisempi kuin puheen määrän mukaan laskutettava liittymä.

Mikä liittymä on minulle sopivin?

Olipa valintasi siis liittymä ilman nettiä tai netin kanssa, kannattaa sopivimman liittymän valinnassa ottaa aina huomioon edelliset puhelinlaskut. Näiltä laskuilta kannattaa katsoa aiempien laskutuskausien puheajan, tekstiviestien ja netin käyttö, ja valita uusi liittymä sen mukaisesti.