Suoramarkkinointikielto

Ärsyttääkö jatkuvasti soittelevat puhelinmyyjät? Hanki telemarkkinointikielto – puhelinmyynnin esto on yllättävän helppoa.

Puhelinmyyntikielto näppärästi netistä

Puhelinmyynnin esto on helppoa ja nopeaa, eikä se maksa kuin muutaman euron vuodessa. Melkein kaikilla onkin kokemuksia puhelinmyyjien soittelusta, ja lähestulkoon aina kaupattavana on lehti tai vakuutus joka ei juuri sillä hetkellä oikeastaan kiinnosta. Tämän ärsyttävän ja häiritsevän, ei-toivotun soittelun estäminen on kuitenkin onneksi helppoa.

Miksi puhelinmyyjät soittelevat?

Olet saattanut epähuomiossa antaa joillekin yrityksille luvan telemarkkinointiin. Tämä on monesti saattanut tapahtua lähes huomaamatta tilausta tehdessä tai sopimusta täyttäessä, klikkaamalla ruksin väärään kohtaan. Tämän lisäksi yritykset saattavat myös ostaa kuluttajien yhteystietoja Trafista tai väestörekisterikeskuksesta. Useimmiten kukaan ei kuitenkaan tykkää puhelinmyyjien soittelusta, ja tämä haluttaisiin mielellään kieltää.

Kuinka hankkia suoramarkkinointikielto

Suoramarkkinointikielto – tässä tapauksessa siis tarkalleen ottaen telemarkkinointikielto – on Suomen henkilötietolain nojalla oikeutettua kuluttajalle. Tämä kielto estää puhelinmyyjien häiritsevän soittelun. Lisäksi kuluttajilla on oikeus estää Trafia ja väestörekisterikeskusta luovuttamasta yhteystietoja eteenpäin.

Helpoiten suoramarkkinointikiellon saa hankittua Suomen Telemarkkinointikielto ry:ltä. STML ry:n puhelinmyyntikielto koskee kaikkea kuluttajille suunnattua puhelinmyyntiä, ja STML ry myös valvoo, että puhelinmyyntiyritykset noudattavat kieltoa ja lakia. STML ry toimittaa puhelinmyyntikiellon yli 600:aan puhelinmyyntiä harjoittavaan yritykseen, sekä kieltää Trafia ja VRK:ta myymästä tietojasi markkinointia varten.

Jäsenyyden hinta vain 6 €/v. Tarvittaessa STML ry ryhtyy oikeustoimiin kieltoa rikkovia yrityksiä vastaan (kaikista kuluista vastaa STML ry).


Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!