Telia puhelinliittymät

(PÄIVITETTY 7.5.2021 – Katso Telian salainen tarjous TÄÄLTÄ)

Katso viimeisin ja edullisin Telia liittymätarjous alla olevasta taulukosta. Liittymäsopimusta pääset tekemään kätevästi Telian verkkosivuille klikkaamalla valitsemasi liittymän kohdalta löytyvää linkkiä.

Haetko parasta Telia liittymätarjousta? Olet oikeassa paikassa! Tältä sivulta löydät tämän hetken parhaat Telian liittymätarjoukset, automaattisesti päivittyvässä taulukossa.

Mikä näistä Telian liittymätarjouksista olisi sitten paras juuri sinun tarpeitasi ajatellen? Saadaksesi vastauksen tähän kysymykseen, on sinun selvitettävä ensin tarpeesi liittymälle. Helpoiten tämä onnistuu etsimällä edellinen puhelinlasku ja katsomalla siitä todellinen puheluiden, viestien ja datan käyttö. Tehtyäsi vertailun etsi taulukosta sinulle sopivin Telia liittymätarjous ja siirry tekemään liittymäsopimus Telian nettisivuille “Tilaa” -näppäimen kautta.

Jos tykkäät puhua paljon puhelimessa, kannattaa valita joko suurella puhepaketilla ja rajattomalla puheella varustettu liittymä. Rajaton liittymä on kätevä vaihtoehto todella paljon puhuville henkilöille, ja tämän liittymän kanssa ei tarvitsekaan huolehtia paketin riittävyydestä – se ei nimittäin lopu kesken!

Kovaan nettisurffailuun kannattaa valita Telian rajattomalla datansiirrolla varustettu liittymä. Nämä rajattomat Telian liittymät ovat oivallinen valinta, kun netinkäyttö on pääasiallinen ajanvietteesi. Netin nopeus voi vaihdella liittymäpakettien välillä, joten tarkasta nopeus taulukosta ennen liittymän tilaamista!

Kuten edellä jo mainittiinkin, monet Telian liittymäpaketit on varustettu rajattomalla datapaketilla. Tämä datapaketti ei kuitenkaan yleensä ole voimassa ulkomailla – EU- ja ETA-maissa ilmaista datankäyttöä sisältyy Telian liittymissä yleensä rajattu määrä – esim. 15GT – kun taas muissa maissa kaikki mobiilidatan käyttö on maksullista. Jos netin käyttö on sinulle reissussa tärkeää, tarkastathan nämäkin seikat vielä ennen liittymän vaihtoa jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Onko edullisin Telia liittymätarjous paras vaihtoehto?

Kuten kaikki varmasti jo tietävät, edullinen ja paras ovat hyvin harvoin sama asia. Tarpeista riippuen edullisinkin liittymä kuitenkin voi olla paras, sillä jos et tarvitse liittymältäsi paljoa, voi edullisin Telia liittymä olla todellakin tarpeisiisi paras vaihtoehto. Kalliimmissa Telian liittymissä taas pääset käsiksi ominaisuuksiin, joita halvemmista liittymistä harvoin löytyy – kute 200mbs datansiirtoon.

Miten liittymän vaihtaminen onnistuu?

Kun olet löytänyt sinulle sopivimman Telian liitymätarjouksen, onnistuu nykyisen liittymäsi vaihtaminen siihen helposti. Pääset vaihtamaan puhelinliittymäsi uuteen helposti taulukostamme löytyvän linkin kautta. Linkki vie suoraan Telian omille verkkosivuille, jossa saat vaihdettua nykyisen puhelinliittymäsi sopivampaan vaihtoehtoon helposti ja nopeasti. Uuden liittymän tilaaminen netistä vie aikaasi vain viisi minuuttia, ja saat uuden sim-kortin kotiisi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Liittymätarjoukset päivittyvät jatkuvasti

Liittymätarjoukset vaihtuvat nopeasti operaattorien kovan kilpailun vuoksi. Tältä sivulta löydät aina viimeisimmät Telia liittymätarjoukset, automaattisesti päivitettynä. Telian liittymätarjoukset kannattaa käydä tarkastamassa säännöllisesti, jotta pidät puhelinliittymäsi hintatason aina sinulle edullisena.

Mikä Telian liittymä on paras?

Paras Telian liittymä riippuu siitä, mitä puhelinliittymältäsi tarvitset. Sivustoltamme löydät kaikki viimeisimmät Telian liittymätarjoukset, ja voit vertailla ominaisuuksia kätevän vertailutaulukon avulla.

Miten nopeasti liittymän vaihtaminen onnistuu?

Uuden liittymän tilaaminen vie aikaa vain muutaman minuutin. Vanha liittymäsi irtisanotaan Telian toimesta automaattisesti, kun tilaat uuden liittymän.

Kannattaako valita Telian liittymä?

Telia tarjoaa yhden Suomen kattavimmista valikoimista netti- ja puhelinliittymiä, ja valikoimasta löytyykin lähes jokaiselle käyttäjälle sopiva liittymä. Sivustoltamme löydät lisäksi myös muiden operaattorien liittymätarjoukset.

Miten valitsen itselleni sopivimman Telian liittymän?

Liittymää valitessa kannattaa tarkastaa edellisestä puhelinlaskusta käytetyt puheminuutit, tekstiviestit ja netti. Netin nopeutta valitessa on syytä ottaa huomioon se, mihin nettiä yleensä käytetään. 200Mbit/s -nopeudella varustettu liittymä riittää lähes kaikkien käyttäjien tarpeisiin.

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!

Telia Rajaton Puhe 20M – Erikoistarjous!